DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Trofeul PRIMARIEI SECTOR 2 la Handbal – editia I – 2010

23 March 2010, Stiri Sport
836924_handbal.jpg

In perioada 15-25.03.2010, la salile Colegiului National “Iulia Hasdeu” si a Scolii nr. 30 din sectorul 2 al Capitalei se desfasoara competitia Trofeul Primarie Sector 2, sub inaltul patronaj al primarului Neculai Ontanu, iar realizarea acesteia a fost posibila cu ajutorul nostru, al Directiei pentru Sport a municipiului Bucuresti care a asigurat partea logistica, tehnica si organizatorica a actiunii. Aceasta competitie se adreseaza elevilor de liceu si are ca scop miscarea pentru sanatate in mod organizat cu ajutorul disciplinei handbal, in spiritul fair-play -ului si al nonviolentei.


La aceasta competitie sunt inscrise 7 echipe de baieti si 6 echipe de fete ale liceelor din sectorul 2 al Capitalei, pe care va invitam sa le descoperiti participand ca suporter in tribunele salilor Colegiului National “Iulia Hasdeu” si a Scolii nr. 30, cautand sa sustineti echipele favorite sau in a va delecta cu un spectacol sportiv handbalistic.


Pentru a putea urmari 2 meciuri finale, atat la baieti cat si la fete, va invitam in tribunele Scolii nr. 30 din sectorul 2 al Capitalei, in ziua de JOI 25.03.2010, incepand cu orele 12:00.