DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

STEAUA joacă la Sala Polivalentă!

8 April 2015, Slider, Stiri, Stiri Sport
Untit23452ewr3451

STEAUA se pregătește de confruntarea cu CSM Oradea, din play-off-ul Ligii Naționale de Baschet.

Meciurile se vor disputa pe sistemul trei din cinci, iar primele două partide se vor juca pe teren propriu, însă nu la „Mihai Viteazu“, ci la SALA POLIVALENTĂ, în data de 10 aprilie la ora 18:45 și 11 aprilie la ora 16:45.

SALA POLIVALENTĂ are o capacitate de 5.300 locuri și este de 10 ori mai încăpătoare decât Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazul, folosită în sezonul regulat de formația militară.

Prețul biletelor este de 5 lei la peluză, 10 lei la tribuna a doua, 15 lei la tribuna 1 și 25 de lei la tribuna zero. Tichetele de acces pot fi achiziționate de la Sala Regimentului de Gardă “Mihai Viteazu” până la data de 9 aprilie în limita biletelor disponibile, acestea urmând a fi livrate prin curier.

Pentru a promova și susține importanța activității și educației fizice în viața copiilor, Steaua CSM EximBank derulează proiectul “Respect” – educație prin baschet, care anual, include peste 1.000 de copii din școlile bucureștene.

 

Vă invităm la aceste două meciuri importante pentru sportul bucureștean și mai ales pentru o echipă etalon a Municipiului București.

 

 

Director executiv

Ștefan Cristian SANDULACHE