DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Rectificare bugetară – 2016

19 October 2016, Slider, Stiri
poza-info1-300x225

Astăzi, a fost transmis de către Ministerul Tineretului și Sportului Bugetul rectificat aprobat pentru finalul anului 2016.

Dorim să îi mulțumim doamnei ministru Elisabeta LIPĂ pentru sprijinul acordat în acest final de an privind alocarea bugetară, în mod special pentru posibilitatea instituției noastre de a respecta prevederile legale asupra protecției bunurilor patrimoniale.

Totodată, pentru activitățile sportive organizate de către DSTMB, doamna ministru a decis suplimentarea cu 60.000 lei pentru acest final de an, care se anunță unul încărcat, fapt pentru care ne bucurăm că la această rectificare s-au avut în vedere solicitările noastre.

Deși anul 2016 a fost unul greu încă de la începutul acestuia, mulțumim ordonatorului de credite principal (MTS) pentru faptul că în finalul acestuia a arătat importanța instituției în teritoriu și a venit în sprijinul nostru.

Acest lucru ne dă speranța că în anul 2017, o să fim pe lista de priorități a Ministerului Tineretului și Sportului privind investițiile la Baza Sportivă OLTENIȚA pentru punerea acesteia la dispoziția dumneavoastră la ramura sportivă tenis, precum și a unei mult mai aplecate finanțări a structurilor sportive și/sau ONG-uri.

 

Vă mulțumim stimată doamnă ministru,

 

Ștefan Cristian SANDULACHE

Director executiv