DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Pregătirea fizică a sportivilor de performanță

24 October 2016, Slider, Stiri, Stiri Sport
fb_img_1476902963480

În perioada 4 – 5 noiembrie 2016 se va desfășura workshop-ul anului în sportul de performanță și anume ”Pregătirea fizică a sportivilor de performanță” la Rin Grand hotel, sala București, organizat de către Asociația Junior Sport și susținut de către Asociația România Modernă, Asociația Politici Noi în Sport,  Federația Sportului Școlar și Universitar și Trima Events.

La acest eveniment Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București a fost invitată prin domnul Ștefan Cristian SANDULACHE, în calitatea sa de director executiv, dar și datorită experienței și rezultatelor sale ca antrenor în sportul de performanță – ramura sportivă Baschet.

Workshop-ul va avea ca oratori pe celebrul profesor universitar dr. Tudor BOMPA, domnul Carlo BUZZICHELLI, domnul Howard DELL, profesor universitar dr. Pierre JOSEPH DE HILLERIN și nu în ultimul rând domnul profesor universitar dr. Vladimir JORGA, care vor răspunde la întrebările dumneavoastră privind nutriția, recuperarea fizică și altele, începând de la copii până la campioni olimpici indiferent de ramura sportivă practicată.

Vă așteptăm la acest EVENIMENT UNIC al anului 2016 în ceea ce privește informația oferită și șansa dumneavoastră de a vă informa cu privire la Pregătirea fizică a sportivului de performanță, șansa unui shortcut cu privire la ce înseamnă pregătirea fizică începând de la copii și până la vârste înaintate, cu toate componentele acesteia.

invitatie

Echipa DSTMB