DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Posturi vacante și condiții generale de ocupare

5 January 2018, Slider, Stiri, Stiri Sport
ajutor DSTMB 2018

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, cu toate că nu avem angajat la Compartimentul Juridic și Reusrse umane, dar urmare interesului exprimat al dumneavoastră de a ne veni în sprijin privind ocuparea posturilor vacante și imperios necesare susținerii activității noastre, vă pune la dispoziție informațiile necesare privind Condiții generale de ocupare a posturilor vacante și existente la această dată, accesând link-ul:       Descarcă aici

Totodată vă supunem atenției următoarele:

  1. Tabelul prezentat, nu reprezintă scoaterea la concurs a posturilor vacante.
  2. Scoaterea la concurs a posturilor vacante va fi efectuată doar urmare aprobării memorandumului conform prevederilor legale în vigoare.
  3. Ulterior aprobării memorandumului de scoatere la concurs a posturilor vacante din cadrul instituției noastre, vom efectua în cel mai scurt timp procedurile necesare de scoatere la concurs a posturilor vacante. Pentru aceasta, avem rugămintea să urmăriți site-ul nostru în următoarea perioadă pentru a vă informa cu privire la demersurile noastre.

 

Dorim să menționăm că decizia de suspendare temporară este strict a conducerii DSTMB.

 

Rugăm ca, în cazul în care, veți transmite CV –uri pentru o viitoare colaborare, acestea să fie în format Europass conform http://www.anofm.ro/cv-europass-noul-model și/sau în vederea unei detașări sau transfer, să efectuați demersurile legale conform prevederilor legislative în vigoare.

 

Vă mulțumim mult pentru interesul arătat și sperăm în rezolvarea acestei situații cât de curând posibil.

 

Echipa DSTMB