DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

LUDICON SPORT – o aplicație susținută de DSTMB

10 October 2017, Slider, Stiri
POZA BUNA SITE

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București saluta inițiativa tinerilor bucureșteni prin Ludicon, o aplicație interactivă pentru cetățeanul dornic de mișcare prin sport, indiferent de vârstă.

 

Mai multe despre aplicația Ludicon vă putem spune mai jos:

  1. este locul de întâlnire al sportivilor amatori și profesioniști; utilizatorii aplicației vor avea la dispoziție un timeline de evenimente sportive din proximitate și, de asemenea, vor putea să își creeze propriile evenimente gratuit (ex: fotbal, tenis, yoga, baschet, squash, alergat etc.)
  2. premiază utilizatorii pentru fiecare minut în care ei fac sport (prin bunuri fizice, de la parteneri)
  3. rolul aplicației nu este numai sportul, ci și socializarea, întrucât prin evenimentele create dorim să aducem împreună cât mai mulți pasionați ai sportului și să le oferim o experiență unică;

 

Evenimentul de lansare al aplicației LUDICON va fi pe data de 22 Octombrie 2017 începând cu ora 11:00. Se va desfășura la Politehnica București (Incinta Parcului + Clădirea Rectoratului + Sala de sport).

Se vor organiza competiții pe sporturi variate (fotbal, baschet, tenis de masa), dar si cursuri de touch rugby, fotbal american, kizomba, bachata, spațiul fiind unul foarte generos.

 

În prezent, ne bucurăm să știm că o serie de parteneri importanți precum Tymbark, Decathlon, Politehnica București, Federația Română de Fotbal American, Arlechinii București, Asociația Bucharest Warriors, Momentus, Steaua EximBank București vin în sprijinul acestei lansări importante pentru bucureșteni, și nu numai.

 

 

Ștefan Cristian SANDULACHE

Director executiv