DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

În atenția cetățeanului!

22 August 2018, Slider, Stiri, Stiri Sport
poza-info1-300x225

Încă din anul 2015, instituția noastră a respectat legea transparenței și v-a prezentat situația Bazei sportive OLTENIȚA, precum v-am prezentat și dorința noastră ca administratorul acesteia, Ministerul Tineretului și Sportului, să o introducă în planul de investiții anual pentru a fi repusă în funcțiune. Decizia administratorului MTS nu ne-a fost comunicată în mod oficial până în prezent, iar Baza Sportivă OLTENIȚA se află în degradare continuă indiferent de demersurile legale efectuate de instituția noastră.

Cu toate acestea, în data de 2 august a.c. administratorul de drept, Ministerul Tineretului și Sportului, a anunțat public, în contextul descentralizării, intenția transferului acestei baze sportive în administrarea MTS prin Complexul Sportiv Național „Sala Polivalentă”.

MTS

Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București salută acest demers, mai ales dacă acesta va determina punerea în funcțiune a Bazei sportive OLTENIȚA în interesul dumneavoastră, al cetățeanului iubitor de tenis și nu numai, dar își exprimă regretul că în perioada 2015-2018, administratorul MTS nu a dat curs niciunei inițiative oficiale solicitată de către noi.

Ne dorim și sperăm ca în curând, sub administrarea Ministerului Tineretului și Sportului prin CSN „Sala Polivalentă”, această bază să fie în sfârșit deschisă publicului larg.

Pentru mai multe detalii, accesați: https://www.facebook.com/839695739508527/posts/1481425928668835/

 

Echipa DSTMB