DIRECȚIA PENTRU SPORT ȘI TINERET A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI

Baza Sportivă OLTENIȚA – ținta actelor de vandalism și furt

21 June 2016, Slider, Stiri
IMG-20160621-WA0008

În articolul din data de 16 februarie 2016 ne-am cerut ”scuze pentru disconfortul creat prin imaginea din ultimii 2 ani, ce o vedeți în zilele în care treceți prin zona Șos. Olteniței cu privire la Baza Sportivă OLTENIȚA și mai ales pentru faptul că în ultimii 2 ani nu am avut finanțarea necesară investițiilor pentru a vedea copiii dumneavoastră sau chiar pe dumneavoastră, revenind și/sau venind pe terenurile de tenis”.

Totodată am atenționat asupra faptului că ”Ne dorim ca în acest an, 2016, Baza Sportivă OLTENIȚA să se afle pe lista priorităților Ministerului Tineretului și Sportului în ceea ce privește acordarea sumei solicitate, în bugetul de investiții, pentru punerea în funcțiune a acesteia și revenirea ei în circuitul tenisului bucureștean și nu numai”.

Acest lucru nu s-a întâmplat, Ministerul Tineretului și Sportului până la această dată neluând nici o decizie cu privire la punerea în funcțiune a acesteia, iar mai presus de toate, din păcate, Baza Sportivă OLTENIȚA a fost în perioada 16.06.2016 – 21.06.2016 ținta actelor de vandalism și furt datorită faptului că Ministerul Tineretului și Sportului nu a alocat banii necesari pentru paza obiectivului denumit Baza Sportivă OLTENIȚA.

Instituția noastră a efectuat toate demersurile legale necesare de punere în funcțiune a Bazei Sportive OLTENIȚA, precum și de solicitare a finanțării corespunzătoare pentru asigurarea pazei acesteia, până la această dată.

Ne cerem scuze încă o dată, dumneavoastră, cetățenilor din municipiul București și ai sectorului 4, și reiterăm dorința noastră ca Baza Sportivă OLTENIȚA să se afle pe lista priorităților Ministerului Tineretului și Sportului în ceea ce privește acordarea sumei solicitate, în bugetul de investiții, pentru punerea în funcțiune a acesteia și revenirea ei în circuitul tenisului bucureștean și nu numai.

 

Echipa DSTMB